Fake Love Real Hate

fakeLove Potion mag met blijdschap aankondigen dat er zich weer een feestje aandient op 16 februari @ club PIP, Den Haag. Dit keer in samenwerking met Red Light Radio!

Een valentijnsweekend om van te houden of van te kotsen. Dat is nog niet te voorspellen, maar de line up van Fake Love Real Hate zou voor bepaalde onderbuikgevoelens moeten zorgen. Love Potion residents Casper Tielrooij (Dekmantel) en 751 (BNFD, D.N.G.) zijn weer van de partij en daar voegen we hartenbreker en acteur Egbert Jan Weeber aan toe om de meisjes topless en gillend door de regen te laten fietsen, richting Binckhorstlaan 36 om onnodig exact te zijn.

Love Potion is Love Potion niet zonder een steamy live act, dus kunnen we gaan genieten van een optreden van het hete housekoppel Antenna (NON Records). Deze twee tortelduifjes zijn de vertaalmachine van liefde en Chicago house. Feel the heat!

Red Light Radio voegt hier nog wat topnamen aan toe als Young Marco (Rush Hour/ESP Institute), Orpheo (Red Light Radio Boss) en Tako & Abel (Red Light Records dj team). Verwacht zeer binnenkort een speciale Fake Love Real Hate uitzending bij Red Light Radio om jullie alvast op te warmen. Wie daar te gast zijn houden we nog even geheim.

Zet 16 februari in de agenda en ga voor meer info naar www.pipdenhaag.nl. Of check op Facebook om te attenden.

XOXOXOXOXO

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s