Love Polish: Balmain Is King

Ik heb sinds kort een moderedacteur aan de haren getrokken en niet zomaar één! De Poolse schone Monique Chornowicz zal haar Love Polish uitsmeren over alles wat ook maar Love Potion aanvoelt in de wondere wereld van fashion. Geniet van deze Poolse bevindingen!

tekst: Monique Chornowicz

Nu weet ik dat Hollywood als kind ernstige buikkrampen kreeg van de zangkunsten van zangeres Sade en dat is tevens één van de vele redenen waarom ik van mijn housedier hou. Ik kan daarentegen wel een paar tracks waarderen en ontwerper Olivier Rousteing van Balmain ook zo te zien. Hij raakte geïnspireerd door deze Nigeriaanse koningin en presenteerde vorige week zijn spring summer 2013 collectie tijdens fashionweek in Parijs.

Er zitten een paar narren in het modewereldje die heel wat te zeuren hebben over de, naar mijn mening, onwerkelijk mooie collectie. Mijn hart begon te pompen bij het zien van ruiten prints, leren jasjes met schoudervulling inclusief ceintuur, de leren highwaisted minirokjes, de sexy raffia jurkjes, de in de nek gekruiste crop tops, een vleugje denim en nog veel meer moois. Oké, misschien wijkt meneer Olivier een beetje af van de trends voor het komend voorjaar maar dit Poolse 90’s prinsesje werd even emotioneel bij het zien van deze stukken. Het deed mij namelijk denken aan de garderobe van mijn moeder, waarin zij in 1992 gebronsd en gebleached paradeerde op de stranden van Kreta.

Deze collectie is ontworpen voor de powervrouw die de 90’s amazone Linda Evangelista als haar stijlicoon beschouwt. Het is een feit dat mode evolueert en bepaalde trends achterblijven en designers hebben dus de moeilijke taak om daarop in te spelen, maar Olivier, jij lieve schat, maak je maar geen zorgen. Deze collectie krijgt mijn volledige goedkeuring!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s