Angora Galore

Angora werkt erotiserend, het is aaibaar en het maakt de vrouwelijke rondingen nog zachter dan ze al zijn. Ok, het kriebelt, geeft haren af en is een groot probleem met wassen, maar vrouwen moeten niet zo zeiken. Uiteindelijk willen ze allemaal aaibaar zijn.

Ik heb zelf angora in crazy geel, niet alleen omdat ik zelf zo ontzettend lekker gek ben, maar als je er uitziet als een kanarie terwijl je op een festival ronddartelt, dan is het hek van de dam met alle knuffels die je krijgt. Niet dat ik het leuk vond hoor, al die malende mensen die je onnodig hard aaien.

De aaibare trui is altijd al een populair ding geweest: Audrey Horne uit Twin Peaks droeg het standaard, Nastassja Kinski in Paris, Texas (1984, zie feature foto) en vast en zeker alle 80’s/90’s R&B honeys. Dus ja, Lana del Rey is er in 2012 ook mee aan het flaneren voor H&M en ben ik persoonlijk verliefd geworden op de witte versie van Weekday. Johnny Depp is er ook wel van in de film “Ed Wood” (1994). Daarin speelt hij de B-filmregisseur Ed Wood die in een wachtkamer tegen een meisje in een angora trui zegt: ‘Don’t you think angora has a certain tactile sensuality lacking in all other fabrics?’ Vervolgens zie je hem in de poezelige trui van zijn vrouw de lakens uitdelen op de filmset.

Love Potion is deze herfst en winter ook gehuld in angora. Love Potion wil aangehaald worden door jullie, heel de winter lang het liefst. Dus laten we Fonda even haar zegje doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s