Teaser: Solange Knowles – Losing You

We hebben vaak de neiging om ‘het zusje van’ leuker te vinden. ‘Het zusje van’ is meestal minder lekker, maar heeft meer smaak en wijkt af van de commercie. Door haar leuker te vinden lijken wij weer interessanter of gewoonweg sympathiek. Solange is het leukste zusje van nu. Waarom? Devonté Hynes (Blood Orange) vindt haar de beste zangeres en heeft haar nieuwe album “Losing You” geproduceerd die op 2 oktober wordt gereleased.

Dev heeft al eerder met Solange gewerkt toen hij een cover van Janet Jackson’s “He Doesn’t Even Know That I’m Alive” opnam voor zijn Home Recordings Mixtape eerder in 2011.

De video van de eerste single”Losing You”, geregisseerd door Alan Del Rio Ortiz, komt eveneens uit op 2 oktober. Het puberale spelletje “Suck & Blow” met veel te aanwezige kleurrijke “Clueless” hipsters en Dev Hynes moet de zangcarrière van zusjelief naar ongekende hoogte brengen deze herfst. Ik ben nu al fan van Solange, maar dat zeg ik ook alleen maar om interessant en sympathiek gevonden te worden. Mijn leven, zelf weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s