Vine Discovuleert: Sunset In September

Love Potion is aan het groeien en heeft er een maandelijks bezoekje bij gekregen. Niemand minder dan dj Vine (Hollywood&Vine) zal iedere maand haar hormonale huishouding omtrent D.I.S.C.O. aan jullie opdringen. We lieten haar deze keer lekker uitrazen over de maand september, die in Vine’s geval gaat over zonsondergangen en het geilen op de vader van Thomas Bangalter. Dus discovuleer lekker mee met deze Joodse prinses en haar wonderlijke plaatjes.

Sunset in September

Fietsend in de zon, de wind die door mijn pony giert en luisterend naar mijn discopareltjes, bevind ik mij in een videoclip ergens tussen 1977 en 1985 in een gele bikini tegen de achtergrond van een ondergaande zon. De realiteit haalt me al snel in als ik bedenk wat ik nog moet doen; zoals een set voorbereiden voor Hollywood & Vine, het huis stofzuigen en de liefde bedrijven met vriendje lief. Het leven is soms ook zo godvergeten zwaar.

Terug naar mij in mijn gele bikini en de ondergaande zon. Ik word ontzettend high van warme melodieën. Als disco en synthi liefhebber kan ik hier minstens vijftig voorbeelden van geven, maar dat mag weer niet van mijn muzikale wederhelft Hollywood, dus heb er drie in de aanbieding die voor mij de maand september het beste omschrijven.

1. Donna Summer – Sunset people

Do I need to say more? Een diepe buiging voor Donna. Dank voor deze geniale soundtrack van pure warme disco liefde.

 

2. Who’s Who – Palace Palace

Dit nummer is met sunset besmet. Ik luister dit nummer het liefst na een warme zomermiddag, als de zon net onder is en ik mij klaar maak voor een zweterige dansnacht. Het brein achter Who’s Who is trouwens Daniel Vangarde (Daniel Bangalter). Vaderlief van Thomas Bangalter (Daft Punk)…… Hello daddy,….. 😉

 

3. Don Henley – Sunset Grill

Ik vind dat deze track naast tsophit “Boys of Summer” erg onderschat wordt. Het intro deed me allereerst denken aan “Why” van Carly Simon. Randy Newman is verantwoordelijk geweest voor de heerlijke synths van “Sunset Grill”. Dit nummer is een goed voorbeeld van pure jaren ’80 erotiek zoals een “Slave to Love” van Bryan Ferry. Erg geschikt als soundtrack voor je eigen erotische viespeukerij.

See you in oktober!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s