Vieze blaadjes verkochten mooie plaatjes

“Pulsating disco and romantic moods for loving and dancing” is misschien wel de mooiste omschrijving van een disco-album ever. Penthouse Magazine heeft in de jaren zeventig een handjevol discoplaten uitgebracht onder muzikale leiding van “The Love Symphony Orchestra”. Dit laat je dagdromen in soft focus en dansen op champagnekleurig tapijt.

Tracks als “Let’s Make Love In Public Places” en “Let Me Be Your Fantasy” (1978) nemen je mee naar een tijd waar porno nog stylish was en disco domineerde. Producer Mitch Farber heeft naast The Love Symphony Orchestra ook nog te maken met discohits als “Don’t Stop Now” van The Brothers en “Disco Magic” van Inner City Symphony.

Zie de wereld door een met vaseline besmeurde lens en waan je met foxy chicks en/of sexy mannen in een luxe kamer met ronde bedden en roze baden. Dit album is Love Potion all the way en er komt een dag komt dat “Love Potion Orchestra” haar muzikale ondersteuning geeft aan de wonderlijke wereld van vleselijk vertier. Mark my words…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s